Wat zijn leuke lunchgerechten met brood?

Net zoals je bij een 21 diner doet, is het leuk om uitgebreid met vrienden of familie te gaan lunchen. Dit kan je zoals gewoonlijk in een restaurant doen maar je kan het ook zelf maken. Hierdoor kan je zelf in huis halen wat jezelf lekker vindt. Dan kan je als je wil je favoriete vegetarische recepten uit de kast halen. Maar wat zijn nou echt leuke lunchgerechten, dat vertellen we je hier.

Hartige broodspiesjes

Je kan hiervoor het beste casino wit brood halen en die in de lengte laten snijden door de bakker. Dit kan je thuis beleggen met roomkaas en komkommer en tomaat en dit aan een spiesje weven. Dan krijg je het hartige broodspiesjes idee, heel makkelijk en lekker en toch een keer wat anders!

Broodje hamburger

Dit kan je natuurlijk zelf zo uitgebreid maken als dat je zelf wil. Je kan ervoor kiezen om gewoon kant en klare hamburger broodjes en hamburgers te halen uit de supermarkt. Dit gril je thuis en dan doe je er nog saus naar keuze op, sla tomaat en komkommer en peper en zout. Heel simpel maar zo smaakvol.

Italiaanse bol

Je kan zelf kiezen wat je op je Italiaanse bol wil hebben, de ene heeft krabsalade als voorkeur en de ander brie. Je kan het beiden afmaken met komkommer en een beetje rucola erover. Bij brie is het ook altijd lekker om honing en pijnboompitjes erop te doen. Je kan het zelf zo hartig en zoet maken als je zelf wil.

Kiptosti met ananas

Maak je kaastosti een keer anders door kip te pakken in plaats van ham. Daarnaast kan je leker wat ananas erop doen voor het echte Hawaii effect.

Bagel met roomkaas en zalm

Je kan ook altijd nog een bagel halen en die smeren met roomkaas en zalm, met een beetje citroensap, sla tomaat en komkommer en je hebt zo je favoriete bagel gemaakt.

Misschien vind je ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *