Wat te doen als je op Ibiza bent?

Een lekker kopje koffie en een goed boek kan iets zijn waar je naar uitkijkt terwijl je op Ibiza bent. Tijdens je lunchpauze kun je ook heerlijk brunchen in tal van vrijetijdsgelegenheden op het eiland Ibiza, zoals WOW Ibiza. Bovendien kun je etablissementen tegenkomen waar alle gerechten die ze serveren worden gemaakt met ingrediënten die afkomstig zijn van lokale boerderijen of met ingrediënten die uniek zijn voor verschillende delen van de wereld. Zoiets als dit is absoluut iets dat je minstens één keer in je leven moet proberen.

Waar te verblijven?

Tijdens je vakantie op Ibiza kun je een villa huren en volop genieten van het leven. Mocht je wat extra geld over hebben, dan kun je verblijven in een luxe villa die kindvriendelijk is. Er is een breed scala aan mogelijkheden als het gaat om het huren van een villa. Zo zijn er bijvoorbeeld villa’s met zwembad te huur. Een villa huren is echter niet goedkoop. Gelukkig kun je indien nodig de kosten delen met een ander gezin. Je zult gemakkelijk een groep gezinnen vinden die een villa met je willen delen omdat het eenvoudig en relatief goedkoper is om te doen. Aan de andere kant huur je misschien liever een villa alleen voor jouw gezin, zodat je kunt genieten van alle rust en privacy. Je zult geen problemen hebben met luidruchtige familieleden waarmee je de villa deelt. Je hoeft je dan ook geen zorgen te maken dat jouw kinderen met hun kinderen ruzie maken.

Waar moet je heen?

Wanneer je je verveelt in je villa, kun je je dag doorbrengen met het drinken van heerlijke koffie en het eten van tarte tatin waar je maar wilt. Tijdens het ontbijt kun je ook genieten van een heerlijk huisgemaakt pastagerecht met zwarte truffel, gevolgd door je favoriete drankje. Als je van zeevruchten houdt, kun je een meergangenmenu nemen met een burrate als voorgerecht en verse zeebaars of oesters als hoofdgerecht. Ook als je alleen op zoek bent naar drankjes, kun je je  tijdens een heuse cocktailavond prima vermaken met het grote aanbod aan unieke Bloody Mary’s, Margaritas, Gin Tonics en andere onderscheidende cocktails.

Misschien vind je ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *