Leuke activiteiten voor in de winter

De winter is begonnen en we bevinden ons minder buiten dan tijdens de zomer. Wil jij als ouder ook dat je kinderen meer buiten zijn en buitenspelen in de winter? Met deze leuke tips willen je kinderen alleen nog maar buitenspelen.

Trampoline springen

Laat jouw trampoline in de achtertuin niet ongebruikt staan! Trek een dikke jas aan en leef je uit op de trampoline. Heerlijk na een lange dag in de schoolbanken. Ook wanneer het gesneeuwd of gevroren heeft, kan je gewoon trampolinespringen. De trampolines van Etan Trampolines zijn van excellente kwaliteit waardoor jij sneeuwengelen ook op de trampoline maakt. Ga je voor een moderne, rechthoekige trampoline of toch voor een klassieke ronde trampoline, zoals de trampoline 305 cm?

Naast een bepaalde vorm trampoline, heeft Etan ook verschillende modellen trampolines. Een opstaande trampoline is perfect voor de tuin die een aantal keer per jaar veranderd van indeling. Better safe than sorry? Kies een inground trampoline met veiligheidsnet waar de kinderen makkelijk op komen en waar ze altijd worden opgevangen door het net. Wil je het nieuwste van het nieuwste? De PremiumFlat trampoline is een flat to the ground trampoline oftewel volledig gelijkvloers. Hierdoor hebben PremiumFlat trampolines geen veiligheidsnet nodig.

Schaatsen

Hoe overleef je een winter zonder te schaatsen? Trek erop uit en ga met het gezin of vrienden schaatsen op een schaatsbaan of als het kan op natuurijs. Ga je voor lange afstanden schaatsen of maak jij net zulke coole trucs als op de trampoline? Er is genoeg te doen op het ijs om je de hele middag te vermaken. Leer trucjes van elkaar en doe spelletjes met obstakels.

Op avontuur in het bos

Naar het klimbos gaan is een activiteit die je misschien eerder in de zomer zou doen, maar waarom niet in de winter? Kleed je dik aan en klim er op los. Naast het klimmen, kun je ook zoeken naar gave kastanjes en bijzondere bladeren. Of waan je even Freek Vonk en onderzoek de sporen van dieren in de sneeuw.

Misschien vind je ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *