Jouw badkamermeubel samenstellen

Je eigen badkamermeubel samenstellen doe je eenvoudig bij bathroommanufactory.com. Je maakt steeds een keuze uit drie opties, drie keer op een rij. De eerste keuze die je maakt is voor het formaat van je badkamermeubel. Een badkamermeubel 120 cm is bijvoorbeeld goed geschikt voor grotere badkamers. Meet gewoon op wat er bij jou past en hoe veel ruimte je wil besteden aan een badkamermeubel. Andere formaten zijn 70 of 90 centimeter, je kunt dus ook voor een kleiner badkamermeubel gaan.  

Kies jouw kleur 

Als je gekozen hebt voor je badkamermeubel 120 cm of juist kleiner, kun je gaan nadenken over de kleur. Een badkamermeubel in een bepaalde kleur kan al veel doen voor je badkamer, zeker als het een prominent deel van je badkamer inneemt. Bij bathroommanufactory.com heb je drie keuzes: wit, donker hout of licht hout. Ga je voor hout, dan ga je al snel voor een warmere keuze. Wit is weer strakker. De wit is in dit geval glanzend. Het is allemaal persoonlijke voorkeur. Alle formaten zijn er in de drie kleuren. 

Kies jouw model 

Tot slot kies je je model. Ook hierbij geldt dat elk model in de verschillende kleuren en formaten beschikbaar is. Er zijn drie modellen: ONE, TWO en TWO+. Het ONE model heeft één lade en een strak design. Het TWO model heeft twee lades met beide een handgreep en dus meer opbergruimte dan de ONE. Het TWO+ model heeft twee lades zonder handgreep, waardoor het ontwerp ook weer strak en modern aandoet. Wat jouw voorkeur heeft hangt van jouw badkamerstijl af.  

Twee kranen 

Het voordeel van een badkamermeubel 120 cm is dat je ruimte hebt voor twee kranen. Ideaal dus voor grotere families of als je altijd tegelijkertijd je tanden staat te poetsen. Zo zit je elkaar een stuk minder in de weg. Bij de kleinere badkamermeubelen van bathroommanufactory.com is dit niet mogelijk, omdat de wasbak dan te klein is.

Misschien vind je ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *