Hoe kies je de beste shampoo voor droog en vet haar?

De shampoo die je gebruikt heeft echt invloed op de gezondheid van je haar. Als je de verkeerde shampoo gebruikt, kun je je haar beschadigen. Bovendien kan verkeerde shampoo tot verschillende problemen leiden, zoals roos, haaruitval en uitgedroogd haar. Kies daarom de shampoo en andere Mr Smith haarproducten zorgvuldig uit. Je moet de conditie van je hoofdhuid en haar weten om de geschikte shampoo te kiezen. Houd er rekening mee dat elke shampoo verschillende ingrediënten heeft. Elk type shampoo is ontworpen voor een speciaal doel. Hoe kies je dan de juiste shampoo voor vet en droog haar? Hieronder kun je de tips bekijken.

De shampoo voor vette hoofdhuid en haar kiezen

Esther van Maanen biedt verschillende haarverzorgingsproducten die geschikt zijn voor elke haarconditie. Als je een vette hoofdhuid en haar hebt, moet je het gebruik van vochtinbrengende shampoo vermijden. Je kunt het etiket van de shampoo lezen. Kies niet de shampoo die een hydraterend en gladmakend effect heeft. De shampoo is ontworpen voor krullend haar. Dit soort shampoo verhoogt het vochtgehalte van je hoofdhuid. Als gevolg hiervan zal je vette haar erger worden. Om de overtollige olie op je hoofdhuid te verwijderen, moet je de shampoo kiezen die het haar volume, versterking en balans kan geven. Het gebruik van verhelderende shampoo is een goed idee. Na het wassen van je haar mag je geen conditioner gebruiken.

De shampoo voor droog haar kiezen

Wat als je een droge hoofdhuid en haar hebt? Een droge hoofdhuid kan leiden tot roos en beschadigd haar. Als je haar droog is, moet je shampoo met volume, versterkende en versterkende werking vermijden. Het is omdat dit soort shampoo de hoofdhuid kan strippen. Je kunt ook op zoek gaan naar de shampoo die hydratatie, vocht en een gladmakend effect bevordert. Kijk ook naar de ingrediënten van de shampoo. Je moet het gebruik van de shampoo die sulfaat bevat vermijden. Deze chemische stof kan je haar en hoofdhuid droger maken. Om het vochtgehalte van je haar te verbeteren, moet je een vochtinbrengende crème aanbrengen na het reinigen van je haar. Door deze eenvoudige behandeling te doen, zal je haar glanzen.

Misschien vind je ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *