Deze essentials heb je nodig voor een geslaagde manicure

Van gel manicures tot trendy designs. Iedereen houdt ervan om zichzelf te laten verwennen met een regelmatige manicure. Maar het is niet altijd even praktisch. Gelukkig kun je eenvoudig leren hoe je je nagels net als een professional kunt laten doen. Hierdoor heb je wanneer je maar wilt nagels van salonkwaliteit. Hierbij een eenvoudige stapsgewijze handleiding voor een mooie manicure.  

Verzamel deze essentials voor een manicure  

Voordat je je nagels gaat doen, is het belangrijk dat je eerst de essentials bij Alina Hoyo verzameld. Dit is wat je nodig hebt:  

  • Watjes  
  • Nagelvijl 
  • Nagelriemverwijderaar 
  • Basecoat en topcoat  
  • Nagellak van je favoriete merk, zoals ugly duckling nails 
  • Nagellak remover  

Verwijder oude nagellak en vijl je nagels  

Het is belangrijk om je manicure te beginnen met een schoon canvas. Gebruik een nagellak remover om de nagellak van je nagels te verwijderen. Als je gellak op hebt, gebruik dan een speciale kit om de gel te verwijderen. Vijl daarna je nagels in de gewenste vorm. 

Het nut van een basecoat  

De basecoat zorgt ervoor dat je manicure lang meegaat door een barrière te vormen tussen je nagel en de nagellak. De nagel heeft natuurlijke oliën die ervoor zorgen dat je nagellak snel afbladdert. Je kunt een basecoat zien als een primer die je gebruikt voordat je je foundation aanbrengt. Het beschermt je nagels daarnaast ook tegen vlekken.  

Tijd om je nagels te lakken 

Kies je gewenste kleur nagellak en begin met het aanbrengen van de lak in het midden van de nagel en werk in gelijkmatige bewegingen naar de randen van de nagel toe. Breng een tweede laag aan zodra dat droog is. Ten slotte is het tijd om een topcoat aan te brengen. Dit levert nog een aantal extra dagen bescherming op. 

Misschien vind je ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *