De perfecte draagzak voor je baby en peuter

Op zoek naar een manier om je baby lekker dichtbij je te houden? Kies dan voor een draagzak. Hiermee kun je comfortabel blijven bewegen terwijl je baby kan genieten van de constante nabijheid. Een Ergobaby draagzak zorgt voor genoeg ondersteuning, zodat je kindje comfortabel kan rusten en slapen.  

De perfecte draagzak voor de allerkleinsten 

Als ouder wil je na de geboorte van je baby hem of haar het liefst zo dichtbij mogelijk houden. Kies daarom voor een ergobaby embrace draagzak. Hiermee kun je je kindje na de geboorte extra geborgenheid geven. Kies van een extra zachte draagzak die geschikt is voor de allerkleinsten. Dankzij de nauwsluitende pasvorm kan je baby zich lekker tegen je aan nestelen. Daarnaast wordt het hoofdje goed ondersteund dankzij de gevulde kraag.  

Observeren van de buitenwereld  

Wanneer je baby een sterke hoofd- en nekcontrole heeft, is het misschien tijd voor een naar voor gerichte draagzak of een rugdraagzak. Op deze manier kan je kindje genieten van zowel fysiek contact als observatie van de omgeving. Het dragen van baby’s, vooral tijdens het wandelen, biedt baby’s en peuters een blik in de wereld en het is een enorme leermogelijkheid. 

Een rugdraagzak die de druk verlicht  

Zodra je baby ongeveer een jaar oud is, zal een rugdraagzak waarschijnlijk het meest comfortabel zijn voor zowel de baby als de ouder. Een kindje van een jaar oud kan al aardig wat wegen. Om een deel van de druk op je rug en schouders te verlichten, is een drager met een rugligging wellicht het beste. Ze zijn ook ideaal voor baby’s en kinderen die wat meer met hun omgeving willen zien. Door de baby op je rug te dragen, hebben ze meer vrijheid om rond te kijken. 

Misschien vind je ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *