De buitenkant van uw huis een nieuwe look geven, 3 tips

Het wordt weer zomer en dat betekent dat veel mensen de buitenkant van hun huis een nieuwe look gaan geven. De buitenkant van uw huis bepaalt de eerste indruk voor uw gasten en is dus van ontzettend groot belang. Het is daarom belangrijk dat u de juiste keuzes maakt als het gaat om het aankleden van de buitenkant van uw huis. Er zijn een aantal simpele dingen die u kunt doen om de buitenkant van uw huis direct op te frissen. 

Zorg voor wat groen

Planten misstaan nooit, of u nou een huis heeft in klassieke stijl of in moderne stijl.

Ook aan de buitenkant van uw huis zijn planten geen slecht idee. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om planten tegen uw muur op te laten groeien. Het is daarbij wel van groot belang dat u de planten goed onderhoudt. 

Bij slecht onderhoud kan het namelijk voorkomen dat de planten tussen uw houtwerk gaan groeien. Dat is ontzettend slecht voor uw houtwerk en verpest het aanzicht van uw huis. Bij goed onderhoud zijn planten dus een ontzettend leuke toevoeging aan de buitenkant van uw huis. 

Een nieuwe deuroverkapping

Een andere upgrade aan de buitenkant van uw huis kan een deur afdakje zijn. Deze zorgen voor een strak uiterlijk van uw huis en zorgen er ook nog eens voor dat de entree naar uw huis altijd vrij is van regen. Buiten deze voordelen hebben de voordeuroverkappingen van Jansa nog een ander ontzettend groot voordeel. 

Jansa biedt namelijk een voordeurluifel met verlichting aan. Door middel van deze voordeurluifel met verlichting kunt u uw buitenlamp vervangen voor een strakke inbouwlamp. Deze is te bestellen in combinatie met een sensor, deze sensor detecteert beweging en schakelt de lamp in. Zo hoeft u het licht nooit handmatig in te schakelen en weet u zeker dat u een verlichte entree heeft wanneer u thuiskomt. 

Ook werkt deze voordeurluifel met verlichting in combinatie met de sensor als anti-inbraaksysteem. Als een inbreker uw huis nadert en het licht gaat aan zal dit afschrikken. 

Een likje verf

Met een pot verf en een kwast kunt u een heel eind komen. Op deze manier kunt u de buitenkant van uw huis een nieuwe frisse look geven. Niet alleen geeft u uw huis een nieuwe look, u onderhoudt ook nog eens uw houtwerk door een nieuwe laag lak aan te brengen. Op deze manier heeft u 2 vliegen in 1 klap.

Misschien vind je ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *